Притиснете го копчето Switch

 • GNY51-1-05

  GNY51-1-05

  GNY51-1-05 (Технички карактеристики на прекинувачот) (Диелектричен напон) (помеѓу неприклучените терминали) 500V/0,5mA/60S (помеѓу приклучоците и металната рамка) 1500V/0,5mA/60S 5 (електричен век) ≥50000 E 50000 циклуси на животен век 0 (0 метро) Температура) 0-125℃ ...
 • GNY51-1-01

  GNY51-1-01

  Табела со големини (Технички карактеристики на прекинувачот) ) (помеѓу неповрзани терминали) 500V/0,5mA/60S (помеѓу приклучоците и металната рамка) 1500V/0,5mA/60S 5 (електричен век) ≥50000 циклуси 6 (механички животен век) ≼0 температурен циклус(00 циклуси00 ~125℃...
 • GNY51-1-02

  GNY51-1-02

  Табела со големини (Технички карактеристики на прекинувачот) ) (помеѓу неповрзани терминали) 500V/0,5mA/60S (помеѓу приклучоците и металната рамка) 1500V/0,5mA/60S 5 (електричен век) ≥50000 циклуси 6 (механички животен век) ≼0 температурен циклус(00 циклуси00 ~125℃...
 • GNY51-2-200

  GNY51-2-200

  Тековно:16(3)А
  Напон: AC 125V/250V,
  Одобрени: UL, cUL (CSA), TUV, CQC