BANNER2
BANNER1-2
BANNER3-1

ПРИКАЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ

За нас

*Electric Factory Yueqing Tongda Wrie (седиште) е основана во 1990 година *Нашата главна дејност е развивање и производство на индустриски контролни прекинувачи, како што се Micro Switch, Rocker Switch, Phone Hook Switch, Push Button Switch, Tact Switch, Refrigerator Switch и така натаму.*Нашите производи го поминаа тестирањето на UL, C-UL, ENEC, VDE, KC, CE, CB, TUV, CQC, EX (потврда за заштита од експлозија) и други домашни или светски безбедносни сертификати.*кој е одобрен од нашите клиенти (кинески познати брендови како Media, Supor, LG Tianjing, Okin, Joyoung, Povos, Wirlpool, SEB France, Teka итн.) и добива слава поради нашиот добар квалитет на производите.

Последни вести