Квалитет

КВАЛИТЕТНИ

Научно и стандардизирано производство, строга контрола на квалитетот, за производите на пазарот да бидат поконкурентни!
Задоволување на пазарот и побарувачката на потрошувачите, изгледите на пазарот на производи;бесплатна производствена база, стандардизирано производство, производи посигурни.

ys1

Независно истражување и развој

Имаме искусен и ефикасен тим за истражување и развој.Од дизајн на производ до дизајн и производство на мувла, ние независно го завршивме.Воведувањето на технологијата за брзо прототипирање 3DP во голема мера го скратува циклусот на развој и верификација на производот.Ние сме загрижени за најновите случувања во индустријата, континуирани иновации, во последниве години, освоивме 6 национални патенти за пронајдок, патенти за корисни модели 48, појава на 12 патенти.

ys3

Доверлив квалитет на генијалност

Со целосен сет на професионална опрема за тестирање и анализа на материјали за да се обезбеди квалитет на суровините и купените делови.Автоматска опрема за инспекција и динамичен систем за следење за да се обезбеди квалитет на производот.Нашите производи преку UL, C-UL, ENEC, VDE, CE, CB, TUV, CQC, KC и други домашни и меѓународни безбедносни сертификати.

ys2

Посно производство се стреми кон извонредност

Целата автоматска производна линија може да ја реализира стандардизацијата на производниот процес, динамичното следење, строгата контрола на секој процес;примена на ERP систем за да се осигура дека производните врски може да се следат назад.

ys4

Силна соработка, взаемна корист и победничка ситуација

Врз основа на пазарот веќе 30 години, ние уживаме добра репутација, со многу од најдобрите 500 претпријатија во светот имаат долгогодишна длабока соработка.Ние сме во согласност со искреноста, трудољубивоста, прагматизмот и иновативниот став и со нетрпение очекуваме да работиме со вас.