Shtypni butonin Ndërprerës

 • GNY51-1-05

  GNY51-1-05

  GNY51-1-05 (Karakteristikat teknike të ndërprerës): (ITEM) (parametri teknik) (Vlera) 1 (Vlerësimi Elektrik) 10A 250VAC 2 (Rezistenca e kontaktit) ΩmD (Rezistenca 30V) ≤50M (Tensioni dielektrik) (ndërmjet terminaleve të palidhur) 500V/0.5mA/60S (midis terminaleve dhe kornizës metalike) 1500V/0.5mA/60S 5 (Jetëgjatësia elektrike) ≥50000 E 1 cikli jetësor ≥ 0 cikli jetësor 0 metro Temperatura) 0~125℃ ...
 • GNY51-1-01

  GNY51-1-01

  Grafiku i përmasave (Karakteristikat teknike të ndërprerësit): (ITEM) (parametri teknik) (Vlera) 1 (Vlerësimi Elektrik) 10A 250VAC 2 (Rezistenca e kontaktit) ≤50mΩt 1 rezistenca (30V) ) (ndërmjet terminaleve të palidhur) 500V/0.5mA/60S (midis terminaleve dhe kornizës metalike) 1500V/0.5mA/60S 5 (Jeta elektrike) ≥50000 cikle 6 (Jeta mekanike( 0 0 cikle për temperaturë O) ~125 ℃ ...
 • GNY51-1-02

  GNY51-1-02

  Grafiku i përmasave (Karakteristikat teknike të ndërprerësit): (ITEM) (parametri teknik) (Vlera) 1 (Vlerësimi Elektrik) 10A 250VAC 2 (Rezistenca e kontaktit) ≤50mΩt 1 rezistenca (30V) ) (ndërmjet terminaleve të palidhur) 500V/0.5mA/60S (midis terminaleve dhe kornizës metalike) 1500V/0.5mA/60S 5 (Jeta elektrike) ≥50000 cikle 6 (Jeta mekanike( 0 0 cikle për temperaturë O) ~125 ℃ ...
 • GNY51-2-200

  GNY51-2-200

  Aktual:16(3)A
  Tensioni: AC 125V/250V,
  Miratuar: UL,cUL(CSA),TUV,CQC