Suia Rotary: uiga sui Rotary, fa'atomuaga i ki sui

Faatasi ai ma le atinaʻeina o lo tatou olaga i aso uma, o manaʻoga mo suiga e eseese foi.Faatasi ai ma i latou, e mafai ona vaʻaia sui o le rotary i soʻo se mea i lo tatou olaga faʻaonaponei, ma o suiga faʻasolosolo e faʻaaogaina lautele i le tele o nofoaga, o lea tatou te le masani ai.E tofu tagata uma ma se malamalama patino e sili atu pe itiiti.Ae e foliga mai o se ki laitiiti, atonu e te le iloa lelei.I aso nei, o le a taʻu atu e le faatonu ia oe nisi o ona foliga ma faʻamatalaga puupuu.

/rotary-switch/

1. Le fa'aogaina ma foliga fa'atulagaina o le ki.

1. Fa'aoga.

E masani lava, o na televise masani tuai o le ai ai se ki faʻataʻavalevale, ma o le vaega taʻavale o le ai ai se tulaga faʻapitoa, o lea o le tau tetee e fai se sao i le suia o le ki faʻafesoʻotaʻi.O le taimi nei o le ili eletise e tele ni mea, o lea o le ki faʻasolosolo e tele seti o outlets, ma o le saoasaoa o mea eseese e mafai ona suia e ala i le suia o le numera o coils manuʻa i luga o le ili tetee.O le faʻatulagaina o le suiga o le rotary o se iunite polar ma se iunite tele-tulaga.O iunite pou tasi e fa'aoga fa'atasi ma mea fa'aeletise fa'ato'aga, ma fa'asolo fa'asolo vaega e tele e fa'aaogaina i nofoaga e sui ai laina.

2. Fa'aaliga.

O lenei ituaiga o ki e lua eseesega i le mamanu ma le fausaga, o le MBB faʻafesoʻotaʻi ituaiga ma BBM faʻafesoʻotaʻi ituaiga.Ona uiga lea o le ituaiga faʻafesoʻotaʻi MBB o le fesoʻotaʻiga feʻaveaʻi o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le pito i luma ma tua i le taimi o le transposition, ona motusia lea o le fesoʻotaʻiga pito i luma ma faʻafesoʻotaʻi ma le pito i tua.O le uiga o le ituaiga faʻafesoʻotaʻi BB o le faʻafesoʻotaʻi feʻaveaʻi o le a motusia muamua le fesoʻotaʻiga pito i luma, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le fesoʻotaʻiga pito i tua.I lenei faagasologa o le liua, o loʻo i ai se setete e motusia uma le fesoʻotaʻiga i luma ma le pito i tua.

Lua, o se au'ili'iliga pu'upu'u o le ki

1. E tele mea e faʻaoga ai le ki faʻasolosolo ma e mafai ona sui ai nisi o afi faʻamalosi faʻamalosi, o lea o lenei ki e toetoe lava a faʻaaogaina i luga o le pito i luma o le meafaigaluega ma le faʻaogaina o le tagata-masini o le faʻaogaina o le leo-visa.E fa'aogaina e le ki fa'asolo se fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga fa'atusa nai lo se potentiometer fa'atusa e pei o se masini fa'akomepiuta mama.O nei ki fa'asolo e foliga tutusa ma potentiometers masani po'o le tetee, ae o le fausaga i totonu o nei ki fa'asolo e matua fa'atekinolosi ma fa'aogaina tekinolosi fa'apitoa.

2. O le fausaga i totonu o le ki o le numera atoa, e le gata i le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa, ae faʻaaoga foi se faʻaopoopoga faʻaopoopoga masani.O oloa e lua e talitutusa lava, ma faʻailoga faʻailoga e lua, auala A ma le ala B, lea e mafai ona fesoʻotaʻi saʻo i le vaʻa encoder processor.O foliga o lenei ki o le cylindrical.O fa'amau fa'afeso'ota'i o lo'o fa'aoso mai le pa'u o lo'o tufatufa fa'ata'amilo ma o le fa'aopoopoga o feso'ota'iga fa'amau i totonu o le fa'agogo.O fesoʻotaʻiga faʻamautu o loʻo tufatufa tutusa i totonu o le paʻu ma faʻafefe mai le tasi i le isi.

3. E tusa ai ma mea o loʻo i luga, o le a faʻaauau pea ona tatou malamalama i le suiga o le rotary.O vaega ta'itasi o feso'ota'iga electrostatic e fa'amama le tasi i le isi.O le pito i lalo e ui atu i le pito i luga o le faavaa e fai ai se vili feliuliua'i, ma o le ipu pito i lalo ma le pito i luga e pipii i luga ma lalo e fai ai se fa'apotopotoga ki.A faʻaaogaina, afai ei ai le 90-tikeri, 180-tikeri, poʻo le 360-tikeri suiga, o le faʻafesoʻotaʻi feaveaʻi o le a fesoʻotaʻi atu i fesoʻotaʻiga eseese i taimi uma e sui ai i se tulaga, ma o setete eseese o le a faʻaalia i luga o pito i fafo. ia ausia le pule.

O oloa autu a Southeast Electronics Co., Ltd. o masini taʻavale micro switches, suʻesuʻe e leai se vai, suiga faʻapipiʻi, suʻesuʻeina micro switches, micro switches, power switch, etc. O oloa o loʻo faʻaaogaina lautele i meafale e pei o televise, masini susu susu, ogaumu microwave. , kuka araisa, masini sua, taavale, meafaigaluega eletise, ma mea faʻaeletoroni.O le kamupani o se faʻapolofesa ki gaosiga atinaʻe tuʻufaʻatasia atinaʻe oloa, gaosiga, faʻatau ma le maeʻa faʻatau atu auaunaga.O loʻo faʻalauteleina e le kamupani meafaigaluega gaosiga faʻapitoa;maualuga-saʻo gaosiga ma gaosiga meafaigaluega;Gafatia gaosi ma mamanu Siamani;fale su'esu'e fa'apolofesa;Vaavaai au galulue faatasi.Fa'atino faiga fa'atonutonu lelei, fa'aauau le fa'aleleia atili o le lelei o oloa, tu'uina atu i tagata fa'atau oloa fa'atauvaga ma auaunaga fa'amalieina, ma fa'atino le fa'alauiloaina o auaunaga lelei i tagata faigaluega uma.


Taimi meli: Oke-30-2021