Der er flere slags knapkontakter, genkend knapkontakter

Alle har rørt ved alle slags husholdningsapparater i livet.Faktisk har elektroteknik altid været et tveægget sværd.Hvis det anvendes korrekt, vil det gavne alle.Hvis det ikke er godt, vil der opstå uventede katastrofer.Nøglen til at skifte strømforsyningssikkerhed er i netværksswitchen.Der er mange omskiftelige strømafbrydere, såsom videostemmekontakter og fjernbetjeningskontakter.Lad os i dag tale om de mest almindelige nøglekontakter.På kategoriseringsniveau er der flere nøglekontakter.Der er så mange praktiske strømafbrydere nu.Knapperne er endnu ikke trukket tilbage fra markedet.De skal have disse fordele.Vi vil identificere nøgleafbrydere igen i dag.
Hvad er en nøgleafbryder?Strukturen af ​​trykknapkontakten er faktisk forholdsvis enkel og har været meget brugt.Deres tilstedeværelse er overalt.Dette er en kontakt, der bruges til manuelt at udsende et driftsdatasignal for at betjene en AC-kontaktor, elektromagnetisk bremse eller bilrelæ.Nøglekontakterne giver de primære kontroller til stop, frem, bak og skift.Normalt har hver kontakt to par kontakter, som hver er en åben og lukket kontakt og en normalt lukket kontakt.
Hvad er typen af ​​nøgleafbryder?Nøgleafbrydere omfatter hovedsageligt åben type, beskyttelsesdæksel, vandtæt, anti-korrosion, eksplosionssikker type, knoptype, nøgletype, nødsituation osv. Åben type, nøglekontakten er mere egnet til at blive indsat og stabiliseret på omskifterbrættet, kontrolboks eller panelet på kontrolpanelet, koden er K. Beskyttelsesdækslet henviser til kabinettets ydre dæksel for at forhindre den indvendige struktur i at blive beskadiget, og koden er H. Vandtæt, kontakt med hermetisk lukket kabinet for at forhindre regnindtrængning, kode S. Korrosionsbestandig type, kontakten kan forhindre indtrængen af ​​organiske kemiske korrosionsdampe, kode F. Eksplosionssikker type, denne kontakt er mere egnet til minedrift og andre steder, som kan undgå eksplosionsskader.Koden er B. Knoptype, velegnet til installation af kontrolpanelet, fordi der er to dele, rotationen kan manuelt bruges som den faktiske betjeningskontakt, koden er X. Nøgletype, denne trykknapkontakt er dedikeret til at undgå utilsigtet hands-on betjening af andre, eller kun af fagfolk, kode Y. I nødstilfælde er denne nøglekontakt velegnet til nødsituationer, E, kode er J, flere nøglekontakter.Endelig er der også en lysnøglekontakt, signalindikatorlyset er installeret i kontakttasten, velegnet til udgående nogle betjeningsvejledninger eller kommandoer, koden er D.


Indlægstid: 15-apr-2022