HK-04G AZ

Aplikimi i ndërprerësit: përdoret gjerësisht në pajisje të ndryshme shtëpiake, pajisje elektronike, pajisje automatizimi, pajisje komunikimi, elektronikë të automobilave, vegla elektrike dhe fusha të tjera.


HK-04G AZ

video

Etiketat e produktit

Karakteristikat e veprimit të ndërrimit

Karakteristikat përcaktuese të funksionimit Parametri i funksionimit Shkurtesa Njësitë Vlera
Pozicioni i lirë FP mm 12,1±0,2
Pozicioni Operativ OP mm 11,5±0,5
Pozicioni i lëshimit RP mm 11,7±0,5
Pozicioni total i udhëtimit TTP mm 10.7
Forca Operative OF N 1,0~3,5
Forca çliruese RF N -
Forca totale e udhëtimit TTF N -
Para Udhëtimit PT mm 0,3~1,0
Mbi Udhëtim OT mm 0.2 Min
Diferenciali i Lëvizjes MD mm 0.4 Maks

Karakteristikat teknike të ndërprerësit

ARTIKU parametri teknik Vlera
1 Vlerësimi Elektrik 5A/10A 250VAC
2 Rezistenca e kontaktit ≤50mΩ Vlera fillestare
3 Rezistenca e izolimit ≥100MΩ500VDC
4 Tensioni dielektrik ndërmjet terminaleve të palidhur 500V/0.5mA/60S
midis terminaleve dhe kornizës metalike 1500V/0.5mA/60S
5 Jeta elektrike ≥ 10000 cikle
6 Jeta mekanike ≥100000 cikle
7 Temperatura e funksionimit 0 ~ 125 ℃
8 Frekuenca e funksionimit elektrike: 15cikleMekanike: 60cikle
9 Provë ndaj dridhjeve Frekuenca e dridhjeve: 10~55HZ;
Amplituda: 1.5 mm;
Tre drejtime: 1H
10 Aftësia e saldimit: Më shumë se 80% e pjesës së zhytur do të mbulohet me saldim Temperatura e saldimit:235±5℃Koha e zhytjes:2~3S
11 Rezistenca ndaj nxehtësisë së saldimit Saldim me zhytje:260±5℃ 5±1Saldim manual:300±5℃ 2~3S
12 Miratimet e Sigurisë UL,CSA,VDE,ENEC,CE
13 Kushtet e testimit Temperatura e ambientit:20±5℃Relative
Lagështia:65±5%RH
Presioni i ajrit: 86 ~ 106 KPa

Aplikimi i ndërprerësit: përdoret gjerësisht në pajisje të ndryshme shtëpiake, pajisje elektronike, pajisje automatizimi, pajisje komunikimi, elektronikë të automobilave, vegla elektrike dhe fusha të tjera.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • 11

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni