DK4-CZ-003

Rryma: 1A,5(1)A,10A
Tensioni: AC 125V/250V, DC 12V/24V
Miratuar: UL,cUL(CSA),VDE,ENEC,CQC


DK4-CZ-003

Etiketat e produktit

DK4-CZ-003-

(Karakteristikat përcaktuese të funksionimit)

(Parametri i funksionimit)

(Shkurtesa)

(njësi)

 pdd

(Pozicioni i lirë)

FP

mm

(Pozicioni Operativ)

OP

mm

(Pozicioni i lëshimit)

RP

mm

(Pozicioni total i udhëtimit)

TTP

mm

(Forca Operative)

OF

N

(Forca e çlirimit)

RF

N

(Forca totale e udhëtimit)

TTF

N

(Para Udhëtimit)

PT

mm

(Përgjatë udhëtimit)

OT

mm

(Diferenciali i Lëvizjes)

MD

mm

Karakteristikat teknike të ndërprerësit

(ARTIKU

(parametri teknik)

(Vlera

1

(Vlerësimi elektrik) 10(1.5)A 250VAC

2

(Rezistenca e kontaktit) ≤50mΩ (vlera fillestare)

3

(Rezistenca e izolimit) ≥100MΩ (500VDC)

4

(Tension dielektrik) (ndërmjet terminaleve jo të lidhur) 500V/0.5mA/60S
(midis terminaleve dhe kornizës metalike) 1500V/0.5mA/60S

5

(Jeta elektrike) ≥ 10000 cikle

6

(Jeta mekanike) ≥3000000 cikle

7

(Temperatura e funksionimit) -25~105℃

8

(Frekuenca e funksionimit) (elektrike): 15cikle(Mekanike): 60cikle

9

(Prova nga dridhjet)

(Frekuenca e dridhjeve): 10~55HZ;

(Amplitudë): 1.5 mm;

(Tri drejtime): 1H

10

(Aftësia e saldimit): (Më shumë se 80% e pjesës së zhytur do të mbulohet me saldim) (Temperatura e saldimit): 235±5℃ (Koha e zhytjes): 2~3S

11

(Rezistenca ndaj nxehtësisë së saldimit) (Saldim me zhytje): 260±5℃ 5±1S (Bashkim manual):300±5℃ 2~3S

12

(Miratimet e Sigurisë)

UL, CSA, TUV, ENEC

13

(Kushtet e provës) (Temperatura e ambientit): 20±5℃ (Lagështia relative): 65±5% RH

(Presioni i Ajrit): 86~106KPa


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni