DK4-CZ-003

Струја: 1A,5(1)A,10A
Напон: AC 125V/250V, DC 12V/24V
Одобрени: UL,cUL(CSA),VDE,ENEC,CQC


DK4-CZ-003

Ознаки на производи

DK4-CZ-003-

(Дефинирачки карактеристики на работењето)

(Работен параметар)

(Кратенка)

(Единици)

 pdd

(Бесплатна позиција)

FP

mm

(Работна позиција)

OP

mm

(Позиција за ослободување)

RP

mm

(Вкупна позиција на патување)

ТТП

mm

(Оперативни сили)

OF

N

(Сила за ослободување)

RF

N

(Вкупна патувачка сила)

TTF

N

(Пред патување)

PT

mm

(Патување)

OT

mm

(Диференцијал за движење)

MD

mm

Технички карактеристики на прекинувачот

(СТАВКА

(технички параметар)

(Вредност

1

(електричен рејтинг) 10(1,5)А 250VAC

2

(Контакт отпор) ≤50mΩ (Почетна вредност)

3

(Изолациски отпор) ≥100MΩ (500VDC)

4

(Диелектричен напон) (помеѓу неповрзани терминали) 500V/0,5mA/60S
(помеѓу терминалите и металната рамка) 1500V/0,5mA/60S

5

(Електричен живот) ≥ 10000 циклуси

6

(Механички живот) ≥3000000 циклуси

7

(Работна температура) -25 ~ 105 ℃

8

(Работна фреквенција) (електрични): 15циклуси(Механички): 60циклуси

9

(доказ за вибрации)

(Фреквенција на вибрации): 10-55 HZ;

(Амплитуда): 1,5 мм;

(Три насоки): 1 ч

10

(Способност за лемење): (Повеќе од 80% од потопениот дел треба да биде покриен со лемење) (Температура на лемење): 235±5℃ (Време на потопување): 2~3S

11

(отпорност на топлина на лемење) (Лемење натопено): 260±5℃ 5±1S (Рачно лемење):300±5℃ 2~3S

12

(Безбедносни одобренија)

UL, CSA, TUV, ENEC

13

(Услови за тестирање) (Амбиентална температура): 20±5℃ (релативна влажност): 65±5% RH

(Воздушен притисок): 86-106 KPa


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Поврзани производи